2013. május 5., vasárnap

Beköszönésképpen


Nem vagyok új blogger, csak maga a blog új. 2008-ban kezdtem írogatni az InterGalaktikán, inkább szórakozásból, semmint jól megfontolt célok érdekében. Ez egy darabig működött, aztán elhalt, magánéleti meg egyéb dolgok miatt.

Tavaly újrakezdtem, akkor már kicsit konkrétabb okokból. Szerettem volna kicsit hallatni a hangom, eljuttatni olyan helyekre, ahol eddig nem ismerték. Ez részben sikerült is, kaptam hideget, meleget, de a lelkesedésem megmaradt.

Tavaly csatlakoztam a Moly közösségéhez és hirtelen több virtuális ismerősöm lett, akiket sok minden érdekelt. Viszont rájöttem arra is, hogy az InterGalaktikán sok hangot nem hallok meg, egészen egyszerűen azért, mert regisztrációhoz kötött és erre - érthető módon - kevesen hajlandóak. Viszont kíváncsi vagyok a visszajelzésekre, véleményekre, ezért úgy döntöttem, részben váltok és viszem magammal a pereputtyot is.

De az IG-től sem szeretnék elszakadni, ezért a sci-fi/fantasy témájú cikkeim a jövőben is megjelennek ott is, itt pedig más dolgok is, amikről eddig nem írtam. Reményeim szerint lesz szépirodalom, lesznek fotók, lehet, kicsivel több énblog-jellegű írások is. És meglátjuk mi sül ki belőle.

És végül, egy kis önirónia a kedvenc sorozatomból:

"Az én véleményem szerint a reformerek az emberi történelem minden más erejénél több nyomorúságot okoztak. Mutassatok nekem valakit, aki azt mondja: "Tenni kell valamit!", és én mutatni fogok nektek egy fejet tele gonosz szándékokkal, melyeknek nincs más kivezető csatornájuk. Nekünk mindig arra kell törekednünk, hogy megtaláljuk a természetes áramlatot, és azzal haladjunk.
Taraza Tisztelendő Anya, Társalgási Felvétel, BG Állomány GSXXMAT9"
 (Frank Herbert - A Dűne eretnekei)

2 megjegyzés:

  1. Szuper! Örülök, hogy elindult egy külső blog is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, majd meglátjuk, hogy megy majd, egyelőre nagyon lelkes vagyok :D

      Törlés